NESKO ENGINEERING Uw partner in engineering

We zouden onszelf omschrijven als een modern ingenieursbureau dat staat voor kennis en kwaliteit. Wij hebben alle werktuigbouwkundige kennis en geavanceerde apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat u een degelijk tekeningenpakket krijgt – indien gewenst / noodzakelijk aangevuld met een rekenrapport 

Wie we zijn

NESKO Engineering is een mechanical engineerings-bureau met verschillende ingenieurs opgericht in 2012 met als doel, dienstverlening te bieden aan productiebedrijven en zijn toeleveranciers specifiek gericht op machinebouw, productontwikkeling en metaalconstructies.

Het bedrijf werd opgericht door CAD-specialist Koen van Elsacker. Hij volgde de opleiding CNC-gestuurde machines. Via avondschool breidde Koen zijn kennis uit over Autodesk Inventor, Solidworks en PLC (automatisatie techniek). Daarna verwierf hij praktijkkennis engineering in de machinebouw. Met meer dan 10 jaar projecten in de meest uiteenlopende sectoren bouwde hij een tevreden klantenkring uit.

NESKO-Kantoor

Uitgebreide skills

NESKO Engineering omringt zich met een team van professionals:
• Ingenieurs voor berekeningen en simulaties
• Specialisten op vlak van machinebouw
• Product ontwerpers
• Handleidingontwerpers

 

Ons team

Het team van NESKO Engineering bestaat uit een team van professionals die samen zaken voor elkaar krijgen en steeds gericht zijn op een helder doel. Samenwerking is de sleutel tot succes en dit dragen wij allen hoog in het vaandel!

Obstakels zijn er om opgelost te worden. Als NESKO-team zien wij dit als een opportuniteit waar wij het verschil willen betekenen om de brug te kunnen zijn tussen maatwerkbedrijven, leveranciers producenten en consumenten om hechtere samenwerkingsverbanden te kunnen verwezenlijken! Wij ontwerpen wat u nodig heeft op vlak van machinebouw, prototypes en afzonderlijke onderdelen.

Koen

Mede-oprichter en ceo

Monique

Mede-oprichter

Ben

Engineering

Mathieu

Engineering

Bart

Engineering
theme-icon-08

Kevin

Engineering

Chris

Engineering

Onze passie

De passie van het NESKO Engineeringsteam is technologie! Ons doel is om de productiviteit aanzienlijk te verhogen voor bedrijven. Daar is machinebouw voor nodig. Alles begint met een idee ondersteund met veel ambitie. Het idee neemt vorm op het moment dat er naar oplossingen wordt gezocht waar klanten dagelijks mee geconfronteerd worden.

Om het idee te kunnen verwezenlijken en uit te voeren bij het ontwikkelen van innovatieve machines heb je een partner nodig die met u mee denkt. Een partner die kijkt naar alternatieven en kijkt naar het grotere geheel