Test nu of onze functie als Mechanical Designer bij je past!

Als MECHANICAL DESIGNER draag je zorg voor het gehele traject van A tot Z, met andere woorden van conceptfase tot productie. Je hebt veelvuldig contact met het interne team, de klanten en de leveranciers.

Je bent verantwoordelijkheid voor de projecten die je worden toegewezen. Dit kan zelfstandig zijn of in teamverband met andere collega’s van NESKO waarbij jij taken kan toewijzen aan het team. Je onderhoudt zelf het contact met de klant, je bent verantwoordelijk voor het behalen van deadlines en de rapportering naar de zaakvoerder. De werkgebieden zijn (werktuig)bouwkundig gerelateerd en worden ten aller tijden volgens de Nesko standaarden uitgevoerd.


 

Nesko Engineering is een modern engineeringsbureau met kwalitatieve ingenieurs dat staat voor technische kennis en consistente kwaliteit. Obstakels dienen er volgens ons om overwonnen te worden, nieuwe uitdagingen gaan wij dus niet zomaar uit de weg. Ons doel is om meerwaarde te genereren voor de klant door de interne productiviteit te verhogen en de klant te ontzorgen.

WIJ BIEDEN:

✏️ Klein en hecht team.
✏️ Telkens een nieuwe project.
✏️ Goede arbeidsvoorwaarden.
✏️ Afwisselende en uitdagende functie.
✏️ Bijdrage leveren aan hoogwaardig maatwerk.
✏️ Uitgebreide studie of bijscholing mogelijkheden.

Klik nu op “Start” om de test te beginnen!

Alle verstrekte informatie zal vertrouwelijk worden behandeld en zal alleen worden gebruikt om persoonlijk contact met je op te nemen in verband met een baan. Je verplicht je tot niets

 

Nesko engineering team