Reverse engineering. Wij tekenen al uw CAD-projecten uit.

NESKO Tandwielkast

Bent u op zoek naar een onderdeel van een machine dat niet meer wordt geleverd?

Wij zijn een mechanisch tekenbureau dat in CAD projecten uittekent voor productiebedrijven en aan de toeleveranciers ervan. Wij zorgen ervoor dat het door u gewenste onderdeel weer in productie kan worden genomen door op basis van het voorwerp een nieuwe ontwerptekening te maken. Wij werken met de meest geavanceerde CAD-technologie.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

De essentie van Reverse engineering is wanneer je een product of voorwerp hebt zonder een ontwerp, je toch het ontwerp uit het voorwerp kan halen. Het product wordt in gescand en vervolgens ontstaat daar een puntenwolk uit. Uit het puntenwolk halen we geometrische data en vervolgens halen we daar een zuiver CAD-model uit. Wanneer we het zuivere 3D CAD model hebben kunnen we daar verder mee aan de slag om het product te verbeteren dit wil zeggen dat wij de onvolkomenheden zoals slijtage uit de tekening halen. Of het product kan onmiddellijk in productie gaan.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Hier ziet u hoe een onderdeel ingescand wordt.

Wij werken met een stappenplan, Na iedere stap overleggen wij met de opdrachtgever.Het belangrijkste is dat u met reverse engineering veel tijd en geld kan besparen!

Contacteer ons indien:

  • De leverancier van het onderdeel bestaat niet meer of kan het onderdeel niet meer. leveren.
  • Het voorwerp is complex van vorm en hoog nauwkeurig.
  • De vervanging van het onderdeel zorgt ervoor dat u een belangrijke machine in gebruik kunt houden.

Onze werkwijze:

U levert het gewenste voorwerp aan, waarna deze wordt gescand. De puntenwolk die hieruit voortvloeit wordt aangepast op onzuiverheden, productiefouten en slijtage en worden uit het digitale ontwerp gehaald. Eindresultaat is een zuiver 3D CAD model waarmee het voorwerp kan worden geproduceerd.

NESKO Engineering

NESKO ENGINEERING is een mechanical engineerings-bureau opgericht in 2012 met als doel, dienstverlening te bieden aan productiebedrijven en zijn toeleveranciers specifiek gericht op machinebouw, productontwikkeling en metaalconstructies.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Koen Van Elsacker – Zaakvoerder Nesko Engineering.

CAD professionals

NESKO Engineering heeft een team van professionals: Ingenieurs voor berekeningen. Specialisten in procesautomatisatie en machinebesturing. Een fabricageatelier om de getekende ontwerpen in machines, onderdelen of voorwerpen om te zetten.

Je kan onze website bezoeken via onderstaande link of ons contacteren via: koen@neskoengineering.be

#engineer #3dprinter #machinebouw #machines #hightechindustrie #metaalbewerking #productiemachines #productiebedrijven #verpakkingsmachines #maakindustrie #cadprojecten#reverseengineering
#spareparts #maintenanceandrepair #cadtechnologie #matrijzen #productielijnen